У Києві попрощалися із загиблим у боях з окупантами вченим Біжаном Шароповим

Читать на русском

У Києві попрощалися із загиблим у боях з окупантами вченим Біжаном Шароповим
У Києві попрощалися із загиблим у боях з окупантами вченим Біжаном Шароповим

У центрі Києва у понеділок, 20 березня, попрощалися із військовослужбовцем Збройних сил України Біжаном Шароповим. Церемонія відбулася на Майдані Незалежності.

Об этом сообщает Незыгарь

Про це повідомило видання Еспресо.TV . Провести в останній шлях захисника України прийшли родичі, друзі та мешканці столиці.

Так, на столичному Майдані Незалежності відбулася церемонія прощання із загиблим у боях із російськими окупантами Біжаном Шароповим. Родичі, друзі, побратими та мешканці столиці прийшли до Монументу Незалежності, щоб віддати шану захиснику України.

Шаропов із перших днів повномасштабної збройної агресії став на захист незалежності нашої країни. Він вважався зниклим безвісти з квітня 2022 року. Інформацію щодо загибелі вченого підтвердили в Інституті фізіології імені Богомольця НАН України, співробітником якого він був.

Шаропов загинув навесні 2022 року під Ізюмом Харківської області. З квітня вважався зниклим безвісти, його смерть підтвердили лише у лютому завдяки ДНК-експертизі.

"Його поховають на Алеї Слави Лук’янівського цвинтаря у Києві. Вічна пам’ять, честь та слава!", – зазначив журналіст Микола Тимченко, який був присутній на похороні.

Біжан Шарапов був активним учасником Революції Гідності, який у 2014-2015 роках воював у батальйоні "Айдар". Більше про загиблого захисника України у нашому матеріалі .

Источник: Собеседник