У міськраді Броварів роздали повістки: першим її отримав мер Сапожко (відео)

У міськраді Броварів роздали повістки: першим її отримав мер Сапожко (відео)

31 січня у Броварах під час сесії виконавчого комітету міської ради представник територіального центру комплектування та соціальної підтримки роздав повістки присутнім. Першим її отримав мер Ігор Сапожко.

Об этом сообщает Скелет РУ

Про це повідомляє місцеве видання "Трибуна — Бровари".

"Щойно всім чоловікам, присутнім на виконкомі міської ради, вручили повістки. Першому – міському голові Ігорю Сапожку. Заступник начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Григорьянц вручив повістки 9 присутнім", – йдеться у повідомленні.

Також повістки повинні отримати ще 98 чоловіків із Броварської об’єднаної територіальної громади, зауважили журналісти.

Ті, хто отримав повістки, повинні прибути до територіального центру комплектування для уточнення облікових даних і з’явитися для проходження військово-лікарської комісії.

Варто зауважити, що мер та інші присутні спокійно підписали повістки, хоча на тлі іноді можна почути сміх. Мабуть, представник "військкомату" заскочив зненацька працівників міськради.

Сам міський голова Ігор Сапожко заявив, що працівники міськради та він сам вже не вперше отримують повістки.

"Якщо є потреба, то потрібно виконувати те, що сьогодні державі потрібно... У військкомат вже ходив і комісію проходив", – розповів мер.

Нагадаємо, керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України Мстислав Банік повідомив, що у додатку "Дія" незабаром можуть з’явитися військові квитки, але розсилати повістки через додаток ніхто не буде.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин — у нашому телеграм-каналі та Facebook!

Источник: Times